Říkáte si, zda mohou mít tak odlišné světy jako je les a příroda na jedné straně a byznys, podnikání a firemní život na straně druhé nějaké propojení a něco společného? Říkám, že můžou a možná ještě více než si na první pohled myslíte.
Na tenhle dezert jsem narazila při svých cestách po Británii mnohokrát. Připravují ho tu z různých druhů ovoce, dle sezóny. A tak jsem měla možnost chutnat ostružinový, třešňový či hruškový. Nicméně jablka zůstávají nejtradičnější surovinou a klasikou.
Sezóna Lesní mysli se pomalu blíží k letošnímu závěru. A tak si bilancuji, co vše tento rok přinesl, koho cesty Lesní mysli obohatily a co nového přinesly.
Rozhovor s mnichem, mírovým a ekologickým aktivistou Satishem Kumarem, který vznikal před dvěma lety, v době covidové pandemie, ale stále je více než aktuální. O kráse jednoduchosti, umění, zahradničení a putování krajinou…